Kjøpsbetingelser

De kjempekorte betingelsene

Takk for at du velger oss som din leverandør av hårprodukter – vi sender så raskt vi klarer.
Har du spørsmål skal du få gode svar.
Det er trygt og enkelt å handle hos oss, og alle kunder skal bli fornøyd!

Betaling og sikkerhet

Alle handler foretatt via denne hjemmeside foregår mellom deg, som kunde og
(Christiania Park Hårklinikk v/ Bente Catharina Gabrielsen),
Oscarsgate 46b,0258 Oslo

Ordrebekreftelse:

Alle ordre bekreftes automatisk (via e-post), og du vil innenfor maks 10 timer på hverdager, motta beskjed via e-post dersom det skulle være problemer med levering (restordre/utsolgte produkter).

Vi opplever per dags dato problemer med Googles Gmail som putter våre ordrebekreftelser i deres spamfilter. Vi gjør brukere av Gmail oppmerksomme på dette.

Betaling:

Ordrer kan utelukkende skje med betalingskort via hjemmesiden:

Kredittkort:

Grafikken nederst til høyre, viser hvilke kort vi aksepterer (Visa, MasterCard, Visa Electron og Maestro Card).
Vi anvender en betalings løsning fra Paypal. Alle kortdata sendes 100% kryptert til Paypal. Vi har ingen tilgang til denne betalings informasjon. Med Paypal kan du handle trygt i nettbutikker over hele verden fra PC, mobil eller nettbrett.

Dersom vi ikke er i stand til å levere hele ordren, kan vi redusere din betaling til din nye ordretotal. Vi kan derimot ikke øke beløpet såfremt du ønsker å tilføye en eller flere varer.

Betaling iflg. særlig avtale

Ved særlig avtale kan du betale via forskuddsfaktura. Er i tvil eller sjeldent handler på nett vi kan hjelpe deg per telefon. Kontakt vårt oss og opplys oss om hvilke varer du ønsker å bestille og vi hjelper deg gjerne.

Betaling av fakturaer skjer til (vår bank) med konto nr: (står på faktura du mottar på mail)

Tilbakebetaling

Om du har betalt din faktura, men angrer ditt kjøp vil du få refundert betalt beløp.

De noe lengre betingelsene

Avtalen

Avtalen mellom kjøper og selger består av opplysningene selgeren gir om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken (herunder blant annet opplysninger om varens art, mengde, kvalitet, andre egenskaper, pris og leveringsbetingelser), eventuell direkte korrespondanse mellom partene (for eksempel e-post) samt disse salgsbetingelsene. Ved motstrid mellom opplysningene selgeren har gitt om kjøpet i bestillingsløsningen i nettbutikken, direkte korrespondanse mellom partene og vilkårene i salgsbetingelsene, går direkte korrespondanse mellom partene og opplysningene gitt i bestillingsløsningen foran salgsbetingelsene, så fremt det ikke strider mot bindende lovgivning.

Partene

Firmanavn: Christiania Park Hårklinikk v/ Bente Catharina Gabrielsen
Kontaktadresse: Oscarsgate 46b, 0258 Oslo
Kjøper er den person som foretar bestillingen.

Priser og portokostnad

Alle priser er oppgitt i norske kroner inkludert MVA. Porto kommer i tillegg på alle bestillinger.

Leveringstid

Bestillinger lagt inn før klokken 15:00 blir vanligvis sendt samme dag. I noen tilfeller kan det ta 1-2 dager ekstra, men vi gjør vårt ytterste for å hølde leveringstiden så kort som mulig. Alle varer blir sendt direkte fra vår butikk i Oslo, Norge.

Oppkravsbestillinger

Vi har dessverre sluttet med postoppkrav pga. at for mange ikke hentet sine bestillinger.

Personopplysninger

Informasjonen vi mottar når du registrer deg vil kun bli benyttet til varedistribusjon og til å sende deg informasjon fra nettbutikken. Vi behandler bare de personopplysninger du oppgir til oss, og som er nødvendige for at vi skal kunne gjennomføre våre forpliktelser overfor deg, og du har på forespørsel rett til å få opplyst hvilke opplysninger vi har registrert om deg, og til å kreve disse opplysningene slettet. Vi vil aldri videreselge mailinglister eller annen informasjon til tredjeparter. Vi forbeholder oss retten til å avvise ordre. Alle personlige opplysninger må stemme overens (tlf. nr, navn og adresse) for at ordren skal godkjennes. Bevisste forseelser som falske ordreinnleggelser, forsøk på svindel, dokumentforfalskning eller annen kriminell virksomhet politianmeldes.

Takk for at du handlet hos oss!