Hårfortykner – Steg for steg guide

Hvordan bruke Mane Hair Thickener Spray – Rask enkel og effektiv

Trin 1

Applying-Mane-Hair-Thickening-Spray-Step-1Vask håret med shapoo og pleie håret med en god balsam.

La det tørke helt.

Trin 2

Applying-Mane-Hair-Thickening-Spray-Step-2 Børst håret i noen minutter ved hjelp av enten en hårbørste eller en bred kam.

Velg området som skal behandles og løft oppover og hold  posisjonen.

La det tørke helt.

Trin 3

Applying-Mane-Hair-Thickening-Spray-Step-3 Rist boksen godt.

Spray på tvers over området med tynt hår som vist på bildet (ikke direkte på hodebunnen) inntil tilstrekkelig dekning oppnås.

Trin 4

Applying-Mane-Hair-Thickening-Spray-Step-4 Børst den tykkere delen av håret også. Dette vil frigjøre glans elementene, noe som gir håret en mer naturlig utseende utseende.

Gjenta prosessen for alle områder av håret som skal behandles, huske å gre håret etter behandlingen for å frigjøre glans.

Når håret er helt tørt, style det som ønsket. Føl deg fri til å børste håret eller bruke dine vanlige styling produkter.

Trin 5

Applying-Mane-Hair-Thickening-Spray-Step-5 Som en siste finishen legge et tynt lag med enten Mane Seal & Control eller Mane Seal & Shine.
La det tørke.

Generelle tips

Følg alltid den trinnvise instruksjoner. Mane Hair Thickener skal sprayes fra en avstand på ca 15 – 20 cm fra hodebunnen for å oppnå stabil dekning. Mane produktene er ikke for skallethet, men for deg med tynt eller fint hår.

  • Forstå hvert trinn før du går videre til neste.
  • Oppnå tykkere hår på sekunder
  • Du vil være i stand til å ha frisyrer du tidliger ikke kunne.
  • Du kan delta i idrett.
  • Etter bading, la håret tørke naturlig uten kraftig rubbing med et håndkle.

Sprayen kan oppleve blokkeringer

Noen ganger kan munnstykket på sprayen bli blokkert. Dette er normalt forårsaket av at rester tørker på munnstykket. For å forhindre blokkeringer, husk å rense munnstykket etter bruk.